Ви можете видалити клас у Matific, якщо він більше не потрібен.
❗Видалення класу призводить до його остаточного видалення зі школи.
Перед початком
Ви не можете видалити клас, у якому ще є учні.
Якщо учні призначені до класу, спочатку потрібно або перевести їх до іншого класу, або видалити їхні акаунти.
У вашій школі можуть бути обмеження щодо того, хто може видаляти класи. Якщо ви не бачите опції «Видалити», зверніться до адміністратора Matific у вашій школі.
Як видалити клас
❗Видалення класу призводить до його остаточного видалення, і його неможливо відновити.
У бічному меню натисніть Управління класами.
Знайдіть клас, який хочете видалити.
Якщо в класі є учні:
Переведіть учнів до іншого класу
або
Видаліть акаунти учнів (видалені акаунти відновленню не підлягають).
Коли в класі не залишиться учнів, натисніть меню з трьома крапками (...) і виберіть Видалити клас.
Підтвердіть видалення — клас буде остаточно видалено.
Потрібна додаткова допомога?
Якщо ви не впевнені щодо класу, який хочете видалити, або потребуєте допомоги з розумінням інформації, надішліть запит у нижній частині цієї сторінки — наша служба підтримки із задоволенням допоможе.
