Перейти до основного контенту

Управління планом – Завантаження плану

Коли ви завантажуєте план, усі завдання будуть призначені всьому вашому класу відповідно до налаштувань призначення оригінального плану. Однак ви можете налаштувати ці завдання пізніше.

Ви можете завантажувати плани трьома способами:

  • За посиланням для спільного доступу

  • Збережений план

  • Попередньо встановлений план


За посиланням для спільного доступу

  1. Введіть посилання > Виберіть налаштування > Клікніть Завантажити.

    load plan from link.gif



    Примітка: Переконайтеся, що посилання правильне.

    invalid plan link format.png


Зі збереженого плану

  1. Клікніть Зі збереженого плану.

  2. Виберіть свій клас > Виберіть план > Виберіть налаштування > Клікніть Завантажити.

    load saved plan.gif


З попередньо встановленого плану

  1. Натисніть З попереднього плану.

  2. Виберіть свій клас > Виберіть план > Налаштуйте параметри > Натисніть Завантажити.

    load preset plan.gif

У всіх трьох способах є опція очистити раніше призначені завдання.

clear assigned activities before loading plan.png

Ви можете очистити призначені завдання двома способами:

  • Тільки імпортовані

    clear only imported activities.png

  • Всі завдання

    clear all activities.png

Всі завдання, імпортовані з плану, матимуть позначку Імпортовано, щоб відрізняти їх від інших завдань.

imported activities.png

imported activities 2.png

Примітка: Коли ви завантажуєте план, завдання з датами виконання в минулому не будуть завантажені.

Ви отримали відповідь на своє запитання?