Коли ви завантажуєте план, усі завдання будуть призначені всьому вашому класу відповідно до налаштувань призначення оригінального плану. Однак ви можете налаштувати ці завдання пізніше.
Клікніть Завантажити план.
Ви можете завантажувати плани трьома способами:
За посиланням для спільного доступу
Збережений план
Попередньо встановлений план
За посиланням для спільного доступу
Введіть посилання > Виберіть налаштування > Клікніть Завантажити.
Примітка: Переконайтеся, що посилання правильне.
Зі збереженого плану
Клікніть Зі збереженого плану.
Виберіть свій клас > Виберіть план > Виберіть налаштування > Клікніть Завантажити.
З попередньо встановленого плану
Натисніть З попереднього плану.
Виберіть свій клас > Виберіть план > Налаштуйте параметри > Натисніть Завантажити.
У всіх трьох способах є опція очистити раніше призначені завдання.
Ви можете очистити призначені завдання двома способами:
Всі завдання, імпортовані з плану, матимуть позначку Імпортовано, щоб відрізняти їх від інших завдань.
Примітка: Коли ви завантажуєте план, завдання з датами виконання в минулому не будуть завантажені.
