Перейти до основного контенту

Посібник із перенесення даних для вчителів

На початку нового навчального року вам запропонують налаштувати нові класи та перевести учнів.

Цей процес допомагає швидко створити нові класи, зберігаючи облікові записи та прогрес учнів.


Коли з’являється повідомлення про перенесення

Під час входу в систему ви можете побачити повідомлення з пропозицією налаштувати нові класи.

Ви можете обрати:

  • Додати клас — розпочати процес перенесення

  • Не зараз — налаштувати класи пізніше

💡 Якщо пропустити цей крок, ви завжди можете перейти до Керування класами і створити класи пізніше.


Процес перенесення

Існує 2 способи перенесення класу:

  • Через Додати клас у Керуванні класами

  • Перенесення з Google Classroom


Як перенести клас

  1. Перейдіть до Керування класами

  2. Натисніть Додати клас

  3. Виберіть Додати клас

  4. Введіть дані про клас

  5. Натисніть Створити клас

  6. Виберіть учнів зі списку, яких потрібно перевести до нового класу

    • За замовчуванням показуються учні з попереднього рівня навчання

    • За потреби можна також вибрати учнів з інших класів

  7. Натисніть Зберегти

    Rollover for Teachers.gif


Імпорт з Google Classroom

Якщо ви користуєтесь Google Classroom, ваші класи потрібно лише повторно синхронізувати щороку.

👉 Дотримуйтесь інструкцій у цьому посібнику:
Перенесення з Google Classroom


Після перенесення

Після налаштування класу:

  • Учнів переведено до нового класу

  • Їхній рівень навчання скидається на новий клас

  • Звіти по класу починаються заново для нового навчального року

💡 Учні зберігають свої монети, бали досвіду та прогрес на Острів пригод і в Зоні тренувань.


Потрібна додаткова допомога?

Для детальнішої інформації та поширених запитань дивіться:
Перенесення – FAQ для шкіл

Якщо у вас залишилися питання щодо перенесення і потрібна допомога, надішліть запит у нижній частині цієї сторінки — наша служба підтримки із задоволенням допоможе.

Ви отримали відповідь на своє запитання?