На початку нового навчального року вам запропонують налаштувати нові класи та перевести учнів.
Цей процес допомагає швидко створити нові класи, зберігаючи облікові записи та прогрес учнів.
Коли з’являється повідомлення про перенесення
Під час входу в систему ви можете побачити повідомлення з пропозицією налаштувати нові класи.
Ви можете обрати:
Додати клас — розпочати процес перенесення
Не зараз — налаштувати класи пізніше
💡 Якщо пропустити цей крок, ви завжди можете перейти до Керування класами і створити класи пізніше.
Процес перенесення
Існує 2 способи перенесення класу:
Через Додати клас у Керуванні класами
Перенесення з Google Classroom
Як перенести клас
Перейдіть до Керування класами
Натисніть Додати клас
Виберіть Додати клас
Введіть дані про клас
Натисніть Створити клас
Виберіть учнів зі списку, яких потрібно перевести до нового класу
За замовчуванням показуються учні з попереднього рівня навчання
За потреби можна також вибрати учнів з інших класів
Натисніть Зберегти
Імпорт з Google Classroom
Якщо ви користуєтесь Google Classroom, ваші класи потрібно лише повторно синхронізувати щороку.
👉 Дотримуйтесь інструкцій у цьому посібнику:
Перенесення з Google Classroom
Після перенесення
Після налаштування класу:
Учнів переведено до нового класу
Їхній рівень навчання скидається на новий клас
Звіти по класу починаються заново для нового навчального року
💡 Учні зберігають свої монети, бали досвіду та прогрес на Острів пригод і в Зоні тренувань.
Потрібна додаткова допомога?
Для детальнішої інформації та поширених запитань дивіться:
Перенесення – FAQ для шкіл
Якщо у вас залишилися питання щодо перенесення і потрібна допомога, надішліть запит у нижній частині цієї сторінки — наша служба підтримки із задоволенням допоможе.
