ברגע שתטענו תוכנית, כל הפעילויות ישויכו לכל הכיתה לפי הגדרות התוכנית שבחרתם.
לאחר הטעינה תוכלו לבצע שינויים משלכם.
איך זה עובד?
בתפריט הצדדי, לחצו על פעילויות > נהלו פעילויות
בצד שמאל למעלה, לחצו על מנהל התוכניות - שמירה ושיתוף
לחצו על טעינת תוכנית
ניתן להעלות תוכנית בשלוש דרכים:
מתוך קישור משותף
מתוך תוכניות שמורות
מתוך תוכניות מוגדרות מראש
לשונית קישור משותף
בחרו כיתה.
הדביקו את הקישור (לינק) לתוכנית.
לחצו על טעינה
לשונית מתוך תוכניות שמורות
בחרו כיתה.
בחרו תוכנית מבין התוכניות השמורות שלכם
לחצו על טעינה
לשונית מתוך תוכניות מוגדרות מראש
בחרו כיתה.
בחרו תוכנית מבין התוכניות המוגדרות מראש של מטיפיק.
לחצו על טעינה
בכל אחת משלוש הדרכים הנ"ל יש אפשרות למחוק את כל הפעילויות ששויכו קודם.
רק מיובא - פעולה זו תמחק את כל הפעילויות המיובאות שהוקצו דרך "מנהל התוכניות" עבור הכיתה.
כל הפעילויות - פעולה זו תמחק את כל הפעילויות שהוקצו לכיתה.
⚠️ שימו לב, לא ניתן לשחזר פעילויות שנמחקו בפעולה זו.
כל הפעילויות שיובאו מתוכנית שנטענה יופיעו כמיובא כדי להבדיל אותן מפעילויות אחרות.




