פעולה זו תנקה את כל הפעילויות המיובאות שהוקצו דרך "מנהל התוכניות" עבור הכיתה שלכם.
בחרו את הכיתה הרצויה.
בתפריט הצדדי לחצו על פעילויות > נהלו פעילויות.
בצד שמאל למעלה, לחצו על הכפתור מנהל התוכניות שמירה ושיתוף.
לחצו על נקו פעילויות מיובאות.
לחצו על נקו פעילויות.
⚠️ לא ניתן לבטל את פעולת ניקוי הפעילויות

