Перейти до основного контенту

Управління планами – збереження та спільний доступ до планів

Усі завдання, які ви призначили класу — виконані, активні зараз і заплановані на майбутнє — можна зберегти як план.

  1. Натисніть Зберегти та поділитися планами.

    save and share plan.png



  2. Введіть назву плану > Виберіть призначені завдання для збереження в плані > Натисніть Зберегти.
    У вас є два варіанти на вибір:

    • Будь-хто в класі – Збережуться завдання, призначені будь-кому в класі (учню, групі або всьому класу)

      click save plan anyone.png



    • Тільки весь клас – Збережуться завдання, призначені лише всьому класу

      click save plan whole class.png


      Примітка: Переконайтеся, що назва вашого плану унікальна.

      plan name already exists.png



      Приклад плану:

      example plan.png


      При збереженні цих завдань як плану, якщо ви оберете:

      • Будь-хто в класі – У план буде включено всі три завдання.
        Коли ви завантажите цей план в іншому місці, завдання будуть призначені всьому класу.

      • Весь клас – У план буде включено лише одне завдання.

  3. Коли ви натискаєте Зберегти, у вас також є можливість скопіювати посилання, яке можна використати для спільного доступу до вашого плану.

    save plan and copy link.gif



  4. Ви можете переглянути та поділитися всіма збереженими планами у розділі Поділитися збереженим планом.

    share saved plans.gif

Ви отримали відповідь на своє запитання?