Наведіть курсор на клас Google, який уже синхронізовано з Matific.
Додайте учнів до нового класу.
Повторно синхронізуйте попередній клас у Matific.
Це видалить клас із Matific, але ваш клас у Google залишиться заархівованим.
Наведіть курсор на клас Google, який уже синхронізовано з Matific.
Додайте учнів до нового класу.
Повторно синхронізуйте попередній клас у Matific.
Це видалить клас із Matific, але ваш клас у Google залишиться заархівованим.